Оферти Гърция Тасос Остров
Виктория Апартаменти 2* - Лименас, Тасос, Гърция - Victoria Apartments 2* - Limenas, Tassos, Greece Печат Е-поща

 

НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ

Описание

Местоположение на Виктория Хотел
Виктория Хотел се намира в град Лименас, на 500 м от пристанището, на 16 км от пристанище Принос, на 220 км от летище «Македония» гр. Солун.

Описание на Виктория Хотел
Виктория Хотел е малък хотел на пешеходно разстояние от пристанището на град Лименас. Просторни и уютни стаи с всички удобства, добро обслужване. Град Лименас е с развита туристическа инфраструктура, с множество ресторанти и барове, както и магазини. Идеален за икономична почивка.

Описание на стаите в Виктория Хотел
Виктория Хотел има общо 13 стаи: Двойни стандартни стаи (~ 18-20-22 кв.м.).
В стаите са на разположение: климатик, телевизор, телефон, безплатен Wi-Fi достъп до интернет, минихладилник, душ, сешоар, балкон / тераса.

Плаж:
Пясъчно чакълест, на 500 м. от Виктория Хотел.

 

За Гърция


Полезна Информация:

Столица: Атина

Време : като българското

Визови изисквания: Гражданите на Република България притежават правото на пребиваване на територията на друга държава-членка за срок до 90 дни, без никакви условия или формалности, освен изискването да притежават валидна карта за самоличност или паспорт.
В случай, че си изгубите паспорта, самолетния билет или багажа, Ви молим незабавно да информирате за това представителя на Туроператора, който ще Ви помогне да решите възникналия проблем. Във всеки хотел има стенд на Туроператора, на който ще намерите цялата необходима информация.

Електричество: Напрежението в мрежата е 220 В.

Религия: 90% от местното население са православни християни.

Валута: паричната единица на Гърция е еврото. Обмен на валута можеда се извърши в обменните пунктове, в банките (от понеделник до четвъртък от 08:00 до 14:30, в петъкот 08:00 до 14:00) , също и в хотелите. Широко разпространено е използването на кредитни карти и пътнически чекове.

Бакшиш: оставянето на бакшиш се счита за проява на добър тон (около 10% от цялата сметка)

Климат: Гърция се намира в югоизточната част на Европа, територията й се състои от континентална част и острови в Йонийско и Егейско море ( островите заемат приблизително 20% от цялата й територия) . На цялото крайбрежие преобладава средиземноморски климат с мека зима и горещо лято.

Население: в основната си част се състои от гърци (95%).

Език: официалният език е гръцки, в курортните зони повсеместно се използва английски.

За Гърция и островите:

ГЪРЦИЯ

Гърция – най-слънчевата страна в Европа, страната с богато историческо минало, кръстовище на всички култури! Ласкавото слънце не подминава нито един от хилядите гръцки острови. Някои от тях са големи колкото цели държави, а други са съвсем малки необитаеми скалисти острови, които изчезват по време на прилива. Точно заради островите Гърция има най-дългата брегова ивица в Европа – над 13,5 хиляди километра. Климатът в страната варира много от север на юг, като на южните острови той сякаш е най-привлекателен: лятото е сухо и горещо, а сезонът за къпане започва от края на април и продължава чак до ноември, когато започват есенно-зимните дъждове. Но дори и тогава облаците не закриват задълго небето – според статистиката, в южна Гърция има 310 слънчеви дни годишно!    

Столица на страната е Атина, където живее всеки трети грък. Четири пети от страната заемат средновисоки планини. Най-високият планински връх е Олимп – втори по височина на Балканите със своите 2917 м.

Гърция заема най-южните части от Балканския полуостров, множеството острови в Егейско море и някои в Източното Средиземноморие. На юг Егейско море се затваря от мислената дъга, очертана (от запад на изток) от островите Китира, Крит, Карпатос и Родос. Най-северната му част между п-в Атон на запад, о. Лимнос на юг и Дарданелите на изток е известна у нас под името Бяло море.

Страната има територия 131 944 кв. км и население 10 962 млн. души (към 2000), от които 95% - православни гърци. Официалният език е гръцкият, официална писменост – новогръцката азбука.

Бреговата ивица е силно разчленена. Климататът е субтропически, средиземноморски. Средните януарски температури са 4-12°С, юлските - 25-27°С. Валежите са от малки (400-700 мм) в равнините до обилни (1500 мм) в по-високите части на планините. Главни реки: Марица, Струма, Места, Вардар. Горите и ниската растителност заемат 44% от територията на страната.

Основни отрасли в гръцката икономика са туризмът (средностатистически през годината всеки гръцки гражданин “приема” по един чуждестранен турист), корабостроенето и морският транспорт, хранителната, тютюневата и винената индустрия, производството на текстил, химикали и обработката на петролни продукти.
ОПИСАНИЕ НА КУРОРТИТЕ

Остров Крит
Столицата на Крит е Ираклион, около който са разположени съседните курорти Амудара, Гувес, Херсонисос, Маля и Сталида. На практика те са извънредно подходящи за младежите поради своята весела и непринудена атмосфера и многобройните развлечения, които предлагат. Самият Ираклион е доста голям и колоритен град с морско пристанище. Това е центъра на съвременния живот на острова – тук има и престижни магазини, и шумен пазар, и традиционни таверни, построени са също така нови клубни комплекси, както и аквапарка Water City.    
Съвсем наблизо, на 7 километра от Ираклион, се намира Двореца Кносос, познат като Лабиринта на Минотавъра с многото си тесни проходи, криволичещи завои и задънени улички. Наоколо се редуват пясъчно-чакълести и каменисти плажове, а по бреговете са построени много хотели с демократични цени. Само на 6 километра на запад от Ираклион се намира курорта Амудара. Тази близост в съчетание с широкия пясъчен плаж и многобройните водни атракции привличат тук много млади пътешественици. Гувес, който е на 17 километра на изток от Ираклион, е разположен в равнина с маслинови горички и е разделен на стара и нова част. И докато в старата му част са струпани малките бели критски къщи, увити с бръшлян, новата част е цяло съзвездие от хотели, разпръснати покрай пясъчните и чакълестите плажове. Наскоро тук е издигнат модерния аквапарк Aqua Splash.

Херсонисос е един от най-големите и известни курорти на острова и се намира на 25 км на изток от Ираклион. Дискотеките, баровете и таверните кипят от ранна утрин до среднощ, а пясъчните плажове, които се спускат плавно към морето, са безлюдни може би само през зимата. По брега има много хотели – от много луксозни до съвсем скромни. Тук е също така малкия аквапарк Star Beach. Маля е най-отдалечения курорт в този регион (на 34 км от Ираклион) и се слави с много добрите си пясъчни плажове, с веселата си народна атмосфера и с древните си забележителности. Обикновено го наричат „развиващ се курорт”, който в близко бъдеще ще се слее с Херсонисос. Засега инфраструктурата му е скромна, но атмосферата е толкова спокойна, че на човек му се иска да остане тук цял живот.
Едва ли в Гърция има друго толкова красиво място като Западен Крит. На запад от Ираклион се намира живописната горска област Ретимно. Ретимно е запазил старинния си облик – запазени са древните църкви, венецианските къщи, турските минарета, а градът е увенчан с възвисяващата се на хълма над него крепост от ХVІ век. Градът има добра инфраструктура за почивка – има много ресторанти, кафенета, магазини, дискотеки и барове. Ретимно се гордее с най-добрия пясъчен плаж на острова, покрай който са построени много хотели от 3 до 5 звезди. Дружелюбната атмосфера, пясъчният плаж и удобният достъп до морето привличат тук много туристи с деца.
Уникалните пейзажи и богатата история са направили региона Ласити любим на претенциозните клиенти и туристите, обичащи пътешествията. Някога по хълмовете на тази област са били буквално осеяни с вятърни мелници, и днес вятърната мелница е символ на региона и най-популярния сувенир. Ласити е също известна със природните си забележителности: уникалните палмови гори, платото Ласити с пещерата Дикти, плажа Фаласарна със специфичния си розов пясък и романтичния остров Спиналонга.    

Областта Ханя е най-западната точка на острова и е най-зелената му част. Ханя е град, в който силно се усеща венецианския дух, и затова го наричат Източната Венеция. Пясъчните плажове на запад от града са прекрасни, има дори един плаж с розов пясък – Елафониси. Основната природна забележителност на този район е дефилето Самария - „Големият европейски каньон”, дълъг цели 17 километра! Ханя е приятен и оживен град с цъфтящи градини, красиви улици, ухаещи на портокаловите гори, които растат в покрайнините му. Това е град, който пулсира в ритъма на модерния живот. Има много паркове, хармонична старинна архитектура, малобройни хотели и един малък аквапарк Limnoupolis – според повечето туристи, точно така трябва да изглежда идеалното място за почивка!

Остров Корфу
Безспорно островът Корфу, възпят от Джералд Даръл в неговата безсмъртна книга «Моето семейство и други животни», е един от най-красивите острови в Гърция и изобщо в Средиземно море. Съчетанието на ниски планини, бекрайни гори, малки заливи с пясъчно-чакълести плажове е превърнало Корфу не само в известен, но и в елитен гръцки курорт. Има много усамотени луксозни хотели с голяма територия инсобствени плажове. Освен това напоследък там бяха построени и нови хотели със СПА-центрове. Източното му крайбрежие е по-населено, водата на Йонийско море е по-топла, а инфраструктурата е по-добре развита. Тук се намира столицата на острова Керкира (или Корфу), в която могат да се видят антични крепости, византийски храмове и венециански стълбища.    

Единствено хотели липсват тук. Затова туристите, които искат да се „по-близо до цивилизацията”, обикновено се настаняват в селището Контокали, където има хубав пясъчен плаж. Точно там са съсредоточени двузведните и тризвездните хотели, както и един прекрасен хотел с 5 звезди. На юг са Мориатика и Месонги – две малки рибарски села, които плавно се сливат едно с друго. Със своите дълги пясъчни плажове, многобройните си дву- и тризвездни хотели и няколкото четиризвездни хотела, това е най-големия и най-достъпния курорт.

На западния бряг на острова също има няколко курортни зони – например, живописната и оживена Глифада с най-добрите, но и най-многолюдните пясъчни плажове. Малко по на север е Палеокастрица, където заливчетата с пясъчни плажове са оградени с островърхи скали, обраснали с хвойни дървета.

Остров Родос
Едва ли в Гърция има друго толкова красиво място като Западен Крит. На запад от Ираклион се намира живописната горска област Ретимно. Ретимно е запазил старинния си облик – запазени са древните църкви, венецианските къщи, турските минарета, а градът е увенчан с възвисяващата се на хълма над него крепост от ХVІ век. Градът има добра инфраструктура за почивка – има много ресторанти, кафенета, магазини, дискотеки и барове. Ретимно се гордее с най-добрия пясъчен плаж на острова, покрай който са построени много хотели от 3 до 5 звезди. Дружелюбната атмосфера, пясъчният плаж и удобният достъп до морето привличат тук много туристи с деца.

Родос официално е признат за най-слънчевото място в Европа! Това е най-големият остров от Додеканезите. Той се простира на 78 километра от север на юг, а максималната му широчина е 38 км. Историята му започва преди хиляди години. Най-голямото си величие Родос достига през IV–II век преди Христа. Тогава той е независима държава, банков център, гарант за свободата на моретата и е най-големия търговски център в източната част на Егейско море. През Средновековието Родос отново става важно стратегическо място – оттук минава пътя на кръстоносците и през ХІV век рицарите Хоспиталиери основават тук една от главните си крепости.

Съвременната столица на острова - град Родос, се намира в най-северната му част. Сърцето му е средновековния град, скрит зад мощните градски стени. От височината на хълма Монте Смит, където са запазени руините на древен акропол, храма на Аполон и античния стадион, се открива гледката на новия Родос – един съвременен космополитен град с много развлечения и бурен нощен живот. В рамките на града има много хотели от 2 до 5 звезди, а градския чакълест плаж е много чист. В югоизточна посока от столицата са разположени голям брой добре уредени курорти. Най-близо е Фалираки, чиито пясъчни плажове се смятат за най-красивите на острова. Тук има много хотели – предимно четиризвездни. Богатата инфраструктура, разнообразието от спортни развлечения, ресторанти, барове и дискотеки, както и единствения на острова аквапарк, привличат младите и активни туристи. На юг от Фалираки е Колимбия, която също се слави с хубавите си пясъчни плажове, покрай които през последните години усилено се строят нови и много качествени хотели. Още по на юг е курорта Линдос, който е подходящ за почитателите на спокойния отдих. Мястото е много красиво – брегът е набразден от заливи с малки пясъчни плажове, а върху една висока скала се разпростира древният Акропол. На западното крайбрежие на острова е една от най-големите курортни зони Ялисос-Иксия, където са съсредоточени повечето петзвездни хотели (макар че има и хотели от 2 до 4 звезди). Плажовете са предимно чакълести, като тук-там се срещат и пясъчни ивици. Около брега има много силни вълни и затова тук се намира най-големия център за уиндсърфинг в Европа, където се събират сърфисти от цяла Европа.

Но където и да се озоват туристите, те навсякъде ще намерят традиционните таверни и бузуки, навсякъде могат да хапнат прясна риба, да изпият по чаша силно кафе под сянката на дърветата и да побъбрят със стопанина на заведението.

ТИПОВЕ ПАНСИОНИ:

RO – само настаняване, без изхранване.

BB ( Bed & Breakfast ) – само закуска ( безплатни напитки по време на закуската: чай, кафе, вода ).

HB ( Half Board ) – полупансион – закуска + вечеря ( безплатни напитки само по време на закуската: чай, кафе, вода ).

FB ( Full Board ) – пълен пансион – закуска, обяд и вечеря ( безплатни напитки само по време на закуската: чай, кафе, вода; по време на обяда и вечерята напитките се заплащат ).

FB+ ( Full Board Plus) – пълен пансион – закуска, обяд и вечеря + някои напитки ( най – често вино или бира ) по време на храненията.

Al ( All Inclusive ) – всичко включено в цената: пълен пансион + алкохолни и безлкохолни напитки местно производство.

Al+ ( All Inclusive Plus ) – всичко включено в цената: пълен пансион + алкохолни и безлкохолни напитки местно производство, както и някои услуги по усмотрение на администрацията на хотела.

UAl ( Ultra All Inclusive ) - всичко включено в цената, плюс някои вносни алкохолни напитки и някои допълнителни услуги по усмотрение на администрацията на хотела.

заб. Настаняване тип ROH ( Run Of the House ) предполага настаняването да се извършва по усмотрение на администрацията на хотела ( т.е. ако в хотела има различни типове стандартни стаи като например Land View, Sea View, Main Building, Club Room и т.н., при ROH настаняването може да е в който и да е от тези типове стаи в в зависимост от наличността към момента на настаняване ).

 

Резервации

 

Моля, кликнете на линка - РЕЗЕРВАЦИИ ТУК

 

 

 

Оферти за Почивка на Остров Тасос, Гърция

Хотели на остров Тасос

Изображение
Макриамос Бунгала и Хотел 4* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Makryammos Bungalows Hotel 4* - Limenas, Thassos Island

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Описание на хотел Makryammos Bungalows, Тасос:Хотел Makryammos Bungalows се намира в североизточната част на остров Тасос, на 2 км от столицата и пристанището Лименас /ферибота до Лименас тръгва от... Продължение...
Изображение
Пахис Бийч Хотел 2* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Pachis Beach Hotel 2* - Skala Rahoni, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Пахис Бийч Хотел Пахис Бийч Хотел е малък семеен хотел с градина, в непосредствена близост до плажа. Намира се на 1 км от село Скала Рахони, на 8 км от столицата на остров... Продължение...
Изображение
Трипити Хотел и Бунгала 3* - Трипити, остров Тасос, Гърция - Trypiti Hotel Bungalows 3* - Trypiti, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Трипити Хотел и БунгалаКомплекс от двуетажни къщи, който се намира в близост до Лименария, на 150 м от плажа Трипити, известен с кристално чистите си води и ситен бял пясък.... Продължение...
Изображение
Блу Скай Апартаменти - Голдън Бийч, Скала Потамия, остров Тасос, Гърция - Blue Sky Apartments - Golden Beach, Skala Potamia, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Блу Скай Апартаменти Блу Скай Апартаменти се намира на О-в Тасос, курортния град Scala Potamyas, на 14 км от пристанището на Лименас.На 150м от плажа. Описание на Блу Скай... Продължение...
Изображение
Корал Хотел 3* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Coral Hotel 3* - Skala Rahoni, Tasos Island, Greece

НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ     Местоположение на Корал Хотел Хотел "Корал" е малък и уютен семеен хотели на остров Тасос. Разположен е в близост до морския бряг, на голяма зелена площ, в тихото крайбрежно селце Скала... Продължение...
Изображение
Аеолис Тасос Палас Хотел 4* - Астрис, остров Тасос, Гърция - Aeolis Thassos Palace Hotel 4* - Astris, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Аеолис Тасос Палас Хотел Аеолис Тасос Палас Хотел се намира в живописното село Астрис на уютна територия в южната част на острова на 7 км от селището Потос и на 10 км от... Продължение...
Изображение
Марантон Бийч Хотел 4* - Кинира, остров Тасос, Гърция - Maranton Beach Hotel 4* - Kinira, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Марантон Бийч ХотелМарантон Бийч Хотел e Малък хотел с голяма територия, разположен на брега на морето. Разполага с просторни, комфортни стаи, апартаменти и суити, интернет,... Продължение...
Изображение
Виктория Вила - Лименас, остров Тасос, Гърция - Villa Victoria - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Виктория Вила Хотел Villa Victoria се намира в борова гора само на 50 метра от плажа Papalimani на остров Тасос. На 5 минути пеша има друг плаж, а на 50 метра ще намерите кафенета и... Продължение...
Изображение
Камари Бийч Хотел 3* - Потос, остров Тасос, Гърция - Kamari Beach Hotel 3* - Potos, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Камари Бийч ХотелХотел Kamari Beach е разположен в крайбрежното село Потос, на около 45 километра от град Тасос и на 28 километра от пристанището в град Скала Принос. Тук Ви очаква... Продължение...
Изображение
Капахи Бийч 2* - Певкари, остров Тасос, Гърция - Kapahi Beach Hotel 2* - Pevkari, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Капахи БийчВ района на Пефкари, на 1 км от центъра на Потос, на 35 км от столицата на остров Тасос (Лименас); плажът се намира точно срещу хотела.Описание на Капахи... Продължение...
Изображение
Елас Хотел 2* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Ellas Hotel 2* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Елас ХотелХотел „Еллас” се намира в прекрасния залив между Златния плаж (Golden Beach) и Скала Потамиа, на 150 м от морския бряг и събсем близо до центъра на Скала Потамиа, където... Продължение...
Изображение
Блу Вю Хотел и Супериор Апартаменти 2* - Лименариа, остров Тасос, Гърция - Blue View Hotel and Superior Suites 2* - Limenaria, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Блу Вю Хотел и Супериор Апартаменти Блу Вю Хотел и Супериор Апартаменти е разположен по протежение на красивия бряг на Лименария, с изглед към съблазнителните,... Продължение...
Изображение
Филипос Хотел 3* - Скала Рахони, Тасос, Гърция - Filippos Hotel 3* - Skala Rahoni, Tassos Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Филипос Хотел Филипос Хотел е само на 150м от морето. Скала Рахони има един от най-красивите плажове на остров Тасос с гладък пясък и кристално сини води.Това е идеалното... Продължение...
Изображение
Блу Дрийм Палас Трипити Ризорт 4* - Трипити, остров Тасос, Гърция - Blue Dream Palace Tripiti Resort 4* - Tripiti, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Блу Дрийм Палас Трипити РизортХотел Blue Dream Palace се намира в южната част на о. Тасос, в района на Трипити, на 3.5км от центъра на вторият по големина град- Лименария и на 20 км от... Продължение...
Изображение
Медитарейниън Хотел 3* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Mediterranean Hotel 3* - Skala Rahoni, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Медитарейниън Хотел Медитарейниън Хотел се намира в района на Скала Рахони, на 9 км от столицата на острова – гр. Лименас, на 9 км от пристанището Лименас, точно на брега... Продължение...
Изображение
Янис Хотел 3* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Ioannis Hotel 3* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Янис ХотелМалък гостоприемен хотел, построен в традиционен за острова стил. Разположен е на уютна територия. Стаите разполагат с всички удобства. Към хотела има ресторант,... Продължение...
Изображение
Акти Белведере Хотел 3* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Akti Belvedere 3* - Skala Rahoni, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Акти Белведере Хотел Акти Белведере Хотел се намира в регион Paxi в Skala Raxoni на 7 км. от Лименас и на 7км. пристанището на приносОписание на Акти Белведере Хотел Акти... Продължение...
Изображение
Атриум Хотел 4* - Потос, остров Тасос, Гърция - Atrium Hotel 4* - Potos, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Атриум Хотел Atrium Hotel Thassos е разположен на 10 метра от плажа в Потос (Potos), южната част на остров Тассос. Хотел "Атриум" е малък и уютен хотел. Намира се в непосредствена близост... Продължение...
Изображение
Натаса Хотел 3* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Natasa Hotel 3* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Натаса Хотел Натаса Хотел се намира на красивия остров Тасос, в Скала Потамия, на 750 метра от прекрасният пясъчен плаж на курорта.Натаса Хотел има изглед към... Продължение...
Изображение
Пантеон Студия и Апартаменти - Лименария, остров Тасос, Гърция - Pantheon Studios Apartments - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пантеон Студия и Апартаменти Пантеон Студия и Апартаменти се намира на 2.5 km от село Лименария, на 35 км от пристанището и град Лименас, близо до хотел Blue Dream palace 4*, на 250 м от... Продължение...
Изображение
Джорджия Вила - Астрис, остров Тасос, Гърция - Villa Georgia - Astris, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Джорджия Вила Villa Georgia е с удобно местоположение само на 10 метра от пясъчния плаж Псили Амос на остров Тасос. Пред Villa Georgia има автобусна спирка и павилион. Село Лименария е... Продължение...
Изображение
Блу Бей Бийч Хотел 2* - Кинира, остров Тасос, Гърция - Blue Bay Beach Hotel 2* - Kinira, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Блу Бей Бийч Хотел Хотел Blue Bay Beach, се намира в Кинира, на остров Тасос, само на 40 метра от морския бряг. Това е идеалният избор за тези, които предпочитат да се измъкнат от... Продължение...
Изображение
Александра Бийч Тасос Спа Ризорт 4* - Потос, остров Тасос, Гърция - Alexandra Beach Thassos Spa Resort 4* - Potos, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на хотел Alexandra Beach Spa Resort, Тасос Alexandra Beach Spa Resort е разположен на тихо място, в покрайнините на Потос, точно на красив плаж сред зелени градини с обилна растителност и добре... Продължение...
Изображение
Марис Резиденс Суитс - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Marys Residence Suites - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Марис Резиденс Суитс Марис Резиденс Суитс е разположен само на 40 метра от кристално чистите води на плажа Хриси Амудия, този съвсем нов апартаментен комплекс разполага с... Продължение...
Изображение
Джордж Хотел 2* - Лименас, остров Тасос, Гърция - George Hotel 2* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Джордж ХотелХотел George Apartments е разположен на остров Тасос, в столицата Лименас. Намира се на 400 метра от плажа и на 200 метра от центъра на града. Хотелът предлага на своите... Продължение...
Изображение
Калиста Хотел и Апартаменти 3* - Потос, остров Тасос, Гърция - Kallisti Hotel Appartment 3* - Potos, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Калиста Хотел и АпартаментиKallisti Apart Hotel се намира в Агиос Антаниос, само на 2 км от селището Патос и на 45 км от Лименас. На 24 км е Портмос, от където може са се вземе ферибот за... Продължение...
Изображение
Дискавъри Хотел 2* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Discovery Hotel 2* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Дискавъри Хотел Дискавъри Хотел се намира в близост до плажа, на 200 м от центъра на селото Лименария, на 35 км от пристанището на Лименас и на 25 км от пристанището на остров... Продължение...
Изображение
Фоур Сийзън Хотел 3* - Гликади, остров Тасос, Гърция - Four Season Hotel 3* - Glikadi, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Фоур Сийзън Хотел  Фоур Сийзън Хотел се намира в района на Гликади, на 2 км от столицата на Тасос- Лименас, на 2км от пристанището. Съвсем наблизо е разположен малък залив... Продължение...
Изображение
Диамант Хотел 3* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Diamond Hotel 3* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Диамант Хотел Хотел Diamond се намира на 50 метра от плажа на Лименария и разполага с тераса на покрива с изглед към Егейско море. Хотелът разполага с плувен басейн и верандата... Продължение...
Изображение
Рахони Бийч Хотел 3* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Rachoni Beach Hotel 3* - Skala Rachoni, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Рахони Хотел Рахони Хотел e уютен хотел на брега на един от най-добрите пясъчни плажове. Предлага избор от комфортни стаи със съвременни удобства, 2 басейна, ресторант, бар,... Продължение...
Изображение
Аериа Хотел 3* - Астрис, остров Тасос, Гърция - Aeria Hotel 3* - Astris, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Аериа Хотел - Астрис, остров Тасос, Гърция Хотел Aeria се намира в близост до брега на морето в Тасос, Гърция, на 10 км. от село Лименария.Аериа Хотел - Астрис, остров Тасос,... Продължение...
Изображение
Тарсанас Студио - Лименас, остров Тасос, Гърция - Tarsanas Studio - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Тарсанас Студио Тарсанас Студио се намира не е далеч от центъра на Лименас, на 800 метра от пристанището на Лименас, на 220 км от летище "Македония" в Солун. Описание на стаите:... Продължение...
Изображение
Егео Хотел 2* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Egeo Hotel 2* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Егео Хотел Egeo Hotel 2* се намира на 200 м от плажа и на 250 м от центъра на курорта, магазините и ресторантите. До острова се стига посредством ферибот. Описание на стаите в Егео... Продължение...
Изображение
Касъл Понтос Хотел 2* - Голдън Бийч, Скала Потания, остров Тасос, Гърция - Castle Pontos Hotel 2* - Golden Beach, Skala Potamia, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Касъл Понтос Хотел Касъл Понтос Хотел се намира на 100 м. от плажа и на около 50 м. от центъра на Скала Потамя. Описание на Касъл Понтос ХотелКасъл Понтос Хотел се намира... Продължение...
Изображение
Нистери Бийч Хотел Вила 3* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Villa Nisteri Beach Hotel 3* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Нистери Бийч Хотел Вила Разположен сред зеленина на самия морски бряг, хотел Villa Nisteri Beach се намира на около 1 км. от Лименас - столицата на остров Тасос и нейните... Продължение...
Изображение
Гранд Бийч Хотел 3* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Grand Beach Hotel 3* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Гранд Бийч Хотел Гранд Бийч Хотел е разположен в южната част на изумрудено зеления остров, едно от най-красивите места на Тасос. На разстояние 20 минути от пристанището... Продължение...
Изображение
Нтинас Апартаменти - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Ntinas Filoxenia Hotel-Apartments - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Нтинас Апартаменти Малък комплекс в непосредствена близост до плажната ивица, от който се открива великолепна гледка. Удобните, просторни стаи разполагат с всички... Продължение...
Изображение
Астериас Хотел 2* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Asterias Hotel 2* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Астериас ХотелАстериас Хотел е малък хотел в популярния курортен град Лименария. Намира се точно срещу плажа. Идеален за икономична семейна почивка.Описание на Астериас... Продължение...
Изображение
Федра Хотел 2* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Fedra Hotel 2* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Информация за Федра Хотел Малък хотел на плажа. Стандартните стаи с всички удобства, включително и безплатен интернет. Уютен кът с градина. Хотелът е идеален за релаксираща почивка. Намира... Продължение...
Изображение
Есперидес Софрас Хотел и Бунгала 3* - Гликади, остров Тасос, Гърция - Esperides Sofras Hotel and Bungalows 3* - Glikadi, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Есперидес Софрас Хотел и Бунгала Есперидес Софрас Хотел и Бунгала се намира на 3 км от центъра на Лименас, на 3 км от пристанището на остров Тасос ,на 220 км от летище... Продължение...
Изображение
Метаксас Студиа - Лименариа, остров Тасос, Гърция - Metaxas Studios - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Метаксас СтудиаМетаксас Студиа се намират в спокойно и тихо място, само на 2 минути от центъра на Лименария.Описание на Метаксас Студиа Метаксас Студиа разполага с... Продължение...
Изображение
Вегина Хотел 2* - Скала Прину, остров Тасос, Гърция - Vegina Hotel 2* - Skala Prinu, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вегина Хотел Вегина Хотел е малък хотел разположен в тих и спокоен район. Достъпът до плажа е през малък парк (80м.). В близост до центъра на туристическото селище Скала... Продължение...
Изображение
Роял Парадайс Бийч Ризорт и Спа 5* - Потос, остров Тасос, Гърция - Royal Paradise Beach Resort and Spa 5* - Potos, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Роял Парадайс Бийч Ризорт и СпаРоял Парадайс Бийч Ризорт и Спа е разположен на плажа Paradise Beach на южния бряг на остров Тасос. Намира се на 30 км от пристанище Принос, на 17 км... Продължение...
Изображение
Молос Апартаменти 2* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Molos Apartments 2* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Молос Апартаменти Молос Апартаменти се намира на 200 м от центъра на Лименария и на 40 км от пристанището на Лименас, Тасос. Описание на стаите в Молос Апартаменти Стаите:... Продължение...
Изображение
Македон Хотел 3* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Macedon Hotel 3* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Македон Хотел Makedon Hotel (или Macedon Hotel) е разположен на централно, но тихо място в град Тасос. Хотел Macedon е на по-малко от 300 метра от главното пристанище и на по-малко от... Продължение...
Изображение
Фуркос Хотел 2* - Лименас, Тасос, Гърция - Fourkos Hotel 2* - Limenas, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Фуркос Хотел хотел FOURKOS 2*: Хотел Fourkos е семеен хотел,  разположен на 300 метра от пристанището в Лименас, на остров Тасос. Построен и обзаведен н типичен островен стил. Разполага с... Продължение...
Изображение
Ариадни Хотел 3* - Скала Потамия, остров Тасос, Гърция - Ariadni Hotel 3* - Skala Potamia, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ариадни Хотел Ариадни Хотел се намира на 700 м от центъра на курортното селище Potamyas Рок, 31 км от пристанището, 157 км от летище "Македония" в Солун. Описание на стаите в Ариадни... Продължение...
Изображение
Мени Студиа - Лименария, остров Тасос, Гърция - Meni Studios - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Мени Студиа Meni Studios се намира в село Лименария на остров Тасос, на 2 километра от плажа Трипити. Meni Studios се намира на 35 километра от град Лименас и неговото пристанище, а... Продължение...
Изображение
Марис Лакшъри Студиос - Хриси Амудия, Тасос, Гърция - Marys Luxury Studios - Hrisi Amoudia, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Марис Лакшъри СтудиосМарис Лакшъри Студиос се намира на крайбрежието Хриси Амудия, на 8 км от пристанището получи, на 12 км от пристанището на Лименас. Описание на Марис... Продължение...
Изображение
Таласис Хотел 2* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Thalassies Hotel 2* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Таласис Хотел Таласис Хотел е крайбрежен хотел, разположен в близост до центъра на село Лименария в Тасос. Хотел Таласис 2* е непосредствено до плажната ивица и... Продължение...
Изображение
Илио Маре Резорт и Спа 5* - Скала Прину, остров Тасос, Гърция - Ilio Mare Hotels and Resorts 5* - Skala Prinu, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Илио Маре Резорт и Спа:Безупречна локация, намира се на югозападния бряг на остров Тасос, в селището Scala Prinos, на 400 м от центъра и на 30 мин. с кола от столицата Лименас.... Продължение...
Изображение
Влачогианис Хотел 2* - Скала Прину, остров Тасос, Гърция - Vlachogiannis Hotel 2* - Skala Prinu, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Влачогианис Хотел Хотел Vlachogiannis се радва на разположение сред прекрасна градина и предлага климатизирани стаи с обзаведен балкон. Намира се на 100 метра от пясъчния плаж на... Продължение...
Изображение
Лулудис Фреш Бутик Хотел 3* - Скала Рахони, Тасос, Гърция - Louloudis Fresh Boutique Hotel 3* - Skala Rachoni, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Лулудис Фреш Бутик ХотелЛулудис Фреш Бутик Хотел се намира в район Скала Рахони, на 7.5 км от столицата на острова, град Лименас, на 8 км от селище Скала Принос, а 28 км от град... Продължение...
Изображение
Акти Хотел 2* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Akti Hotel 2* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Акти Хотел Акти Хотел се намира в близост до пристанище Лименас, на 100 метра от центъра на Лименас. Описание на стаите в Акти Хотел Стаите в Акти Хотел са общо 12 стаи: -... Продължение...
Изображение
Лидо Хотел 3* - остров Тасос, Гърция - Lido Hotel 3* - Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Лидо Хотел Хотел Lido е бутиков хотел, разположен в центъра на Тасос. Хотел Lido е удобно разположен само на 400 метра от пясъчния плаж на стария град и на 1 километър от новото г... Продължение...
Изображение
Муунбийм Хотел 3* - Певкари, остров Тасос, Гърция - Moonbeam Hotel 3* - Pevkari, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Муунбийм ХотелМуунбийм Хотел се намира в селището Пефкари. Плажът Пефкари е на 400 метра. Центърът на курорта е само на 1 километър и предлага мини маркети, ресторанти... Продължение...
Изображение
Маре Нострум Вила - Лименария, остров Тасос, Гърция - Villa Mare Nostrum - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Маре Нострум Вила Маре Нострум Вила се намира на 300 м. от курортния град Лименария, на 10 м. от плажа. В близост ще намерите различни ресторанти, кафенета и магазини.... Продължение...
Изображение
Вилас Алексис - Голдън Бийч, Тасос, Гърция - Villas Alexis - Golden Beach, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вилас АлексисВилас Алексис се намира в курортното селище Скала Панагия, на 13 км от пристанището на град Лименас и на 30 км от пристанището Принос. Описание на Вилас... Продължение...
Изображение
Сан Джорджо Апартаменти - Голдън Бийч, Тасос, Гърция - San Georgio Apartments - Golden Beach, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сан Джорджо АпартаментиСан Джорджо Апартаменти е на 1 км от селище Скала Потамия. на 12 км от центъра и пристанището на град Лименас, столицата на остров Тасос. Описание на... Продължение...
Изображение
Астрис Сън Хотел 3* - Астрис, Тасос, Гърция - Astris Sun Hotel 3* - Astris, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Астрис Сън ХотелАстрис Сън Хотел се намира в район Астрис (южната част на острова), на 35 км от центъра и пристанището на град лименас Лименас, столицата на острова. Описание... Продължение...
Изображение
Маре Монте Бутик Хотел 3* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Mare Monte Boutique Hotel 3* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Маре Монте Бутик Хотел Маре Монте Бутик Хотел се намира на На 12 км от пристанището на Лименас. Тасос Описание на стаите в Маре Монте Бутик Хотел Стаите:  6 стаи:  двойни... Продължение...
Изображение
Блу Сий Бийч Хотел 2* - Голдън Бийч, Скала Потамиа, остров Тасос, Гърция - Blue Sea Beach Hotel 2* - Golden Beach, Skala Potamia, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Блу Сий Бийч ХотелБлу Сий Бийч Хотел се намира в курортно селище Скала Потамия, на 400 м от яхтеното пристанище, на 14 км от пристанището на град Лименас. Описание на Блу Сий... Продължение...
Изображение
Студио Йоанис 2* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Studio Ioannis 2* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Студио Йоанис Студио Йоанис се намира на 300м от центъра на гр. Лименария, на 20 км от пристанището Принос и на 40 км от пристанището Лименас на о. Тасос.Описание на Студио... Продължение...
Изображение
Енавлион Хотел 3* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Enavlion Hotel 3* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Енавлион Хотел Енавлион Хотел е малък елегантен хотел. Построен е амфитеатрално в старинен архитектурен стил. От хотела се разкрива зашеметяваща гледка, а и клиентите могат да... Продължение...
Изображение
Еделвайс Студиос - Линемас, Тасос, Гърция - Edelweiss Studios - Linemas, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Еделвайс Студиос Еделвайс Студиос се намира на 100 м от пристанището на град Лименас, на 200 м от центъра на града, на 13,5 км от пристанище Принос. Описание на Еделвайс... Продължение...
Изображение
Аетриа Хотел 3* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Aethria Hotel 3* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Аетриа Хотел Аетриа Хотел се намира в Леменас на о. Тасос. Името "Aethria" произлиза от старо име на Тасос, което означава "остров с чудесно време и здравословен климат". Плажът... Продължение...
Изображение
Съни Хотел 2* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Sunny Hotel 2* - Golden Beach, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Съни Хотел Sunny Hotel Thassos се намира на 200 метра от плажа Хриси Амудия на остров Тасос. Описание на Съни Хотел Има бар със слънчева тераса с морски изглед. В общите части е... Продължение...
Изображение
Вила Морфеас - Лименас, Тасос, Гърция - Villa Morfeas - Limenas, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вила МорфеасВила Морфеас е разположена в район Нистери, на 1 км от пристанището на град Лименас, на 500 м от центъра. Описание на Вила МорфеасВила Морфеас е малка и уютна,... Продължение...
Изображение
Сънрей Хотел 3* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Sunray Hotel 3* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Описание на Сънрей Хотел Сънрей Хотел e разположен недалеч от центъра на курорта и брега на морето, настаняването в хотел Sunray ви поставя в сърцето на курорта. Това гарантира лесен и бърз... Продължение...
Изображение
Лоулоудис Хотел и Спа - 3* Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Louloudis Boutique Hotel and Spa 3* - Skala Rahoni, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Лоулоудис Хотел и Спа Хотел Louloudis се намира на 50 м. от пясъчния плаж Пахис и на 100 м. от красивия залив Глифонери. Рибарското селище Скала Рахони е на 2 км. Хотелът идеално... Продължение...
Изображение
Александра Голдън Бутик Хотел 5* - Голдън Бийч, остров Тасос, Гърция - Alexandra Golden Boutique Hotel 5* - Golden Beach, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ     Местоположение на Александра Голдън Бутик ХотелРазположен във втория по големина град на о. Тасос - Лименария, новопостроеният хотел Alexandra Golden Thassos Boutique Hotel е единствен по рода си бутиков... Продължение...
Изображение
Аегеан Сън Хотел и Апартаменти 3* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Aegean Sun Hotel Apartments 3* - Skala Rahoni, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Аегеан Сън Хотел и АпартаментиХотел Aegean Sun е разположен непосредствено до плажа и е идеална отправна точка за опознаване на красотата и девствената природа на острова.... Продължение...
Изображение
Мирони Хотел 2* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Mironi Hotel 2* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Мирони Хотел Хотел Mironi се намира в столицата на остров Тасос, Лименас, само на 300 метра от плажа.Хотел Mironi е разположен в центъра на Тасос и е в рамките на 10 минути пеша от... Продължение...
Изображение
Долфинс Апартаменти - Лименас, остров Тасос, Гърция - Dolphins Apartments - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Долфинс Апартаменти  Малкият уютен хотел се намира на 100м от пристанището Лименас, на две крачки от центъра на град Лименас. Описание на Долфинс АпартаментиДолфинс... Продължение...
Изображение
Потос Хотел 3* - Потос, остров Тасос, Гърция - Potos Hotel 3* - Potos, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Потос ХотелХотел Potos – Гърция, о-в Тасос е разположен в едноименното ваканционно селище на южния бряг на Тасос, само на крачка от един от най-хубавите пясъчни плажове на... Продължение...
Изображение
Ачилион Хотел 3* - Голдън Бийч, Скала Потания, остров Тасос, Гърция - Achillion Hotel 3* - Golden Beach, Skala Potamia, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Ачилион Хотел Хотел Achillion се намира в село Потамия, което е на 20 минути с автомобил от главния град в Тасос - Limenas. Комплексът е построен на около 800 метра от плажа и на... Продължение...
Изображение
Тимолеон Хотел 3* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Timoleon Hotel 3* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Тимолеон Хотел Тимолеон Хотел се намира на 200 метра от пристанището на Лименас, на 500 м от центъра на Лименас.Състои се от четири-етажна сграда. Описание на стаите в... Продължение...
Изображение
Фила Хотел 3* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Filia Hotel 3* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Mестоположение на Фила Хотел На 400 м от град Лименас, на 200 м от пристанището на остров Тасос Лименас, на 15 км от пристанището получи, 220 км от летище "Македония" в Солун.Описание на стаите в Фила... Продължение...
Изображение
Сократ Плаза Хотел 2* - Скала Прину, остров Тасос, Гърция - Socrates Plaza Hotel 2* - Skala Prinu, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сократ Плаза Хотел Хотел Socrates Plaza Hotel се намира в Скала Принос, на 50 метра от плажа. Близо до него има много магазини, таверни, както и автобусна спирка. Описание на Сократ... Продължение...
Изображение
Казавити Хотел и Апартаменти 3* - Скала Прину, остров Тасос, Гърция - Kazaviti Hotel Apartments 3* - Skala Prinu, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Казавити Хотел и АпартаментиРазположен в борова гора в района Дасилио в Тасос, Kazaviti Hotel & Apartments се намира на 80 метра от частен плаж. Скала Принос се намира само на 1... Продължение...
Изображение
Кептанс Бийч Апартаменти - Лименас, остров Тасос, Гърция - Captains Beach Apartments - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Местоположение на Кептанс Бийч Апартаменти Комплекс Captain's Apartments се намира в древния пристанищен град Лименас, на самия пясъчен плаж. В живописния град Лименас има много барове и таверни,... Продължение...
Изображение
Сисис Сан Антонио Студиос и Апартаменти - Потос, Тасос, Гърция - Sissys San Antonio Studios and Apartments - Potos, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сисис Сан Антонио Студиос и АпартаментиСисис Сан Антонио Студиос и Апартаменти е разположен на известния плаж Сан Антонио, на 400 м от курортното селище Потос, на 45 км от... Продължение...
Изображение
Елена Студиос - Лименария, Тасос, Гърция - Elena Studios - Limenaria, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Елена СтудиосЕлена Студиос е разположен в центъра на град Лименария, на 20 км от пристанище Принос, на 40 км от пристанището на град Лименас. Описание на Елена СтудиосЕлена... Продължение...
Изображение
Тасос Хотел 2* - Певкари, остров Тасос, Гърция - Thassos Hotel 2* - Pevkari, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ    Описание на стаите в Тасос Хотел В Тасос Хотел има 40 стаи (двойни и тройни), 4 апартамента, 3 студиа настаняване на 3 души и 1 студио настаняване на 4 души.Стаи: Апартамент: (1 спалня) са... Продължение...
Изображение
Пегасус Хотел 3* - Лименас, остров Тасос, Гърция - Pegasus Hotel 3* - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пегасус ХотелХотел Pegasus се намира в Лименас – столицата на остров Тасос. Изграден в традиционен стил, с градина, басейн и съвременни удобства, предлагащи спокойствие и... Продължение...
Изображение
Абаси Катинас Кастелети Лакжъри Суитс - Лименас, остров Тасос, Гърция - Abbacy Katianas Castelletti Luxury Suites - Limenas, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Абаси Катинас Кастелети Лакжъри Суитс Абаси Катинас Кастелети Лакжъри Суитс се намира на 600 м от плажа и центъра на Лименас о. Тасос (10 мин. пеша), 13.5 км от пристанището.... Продължение...
Изображение
Таласис Новю Хотел 3* - Лименария, остров Тасос, Гърция - Thalassies Nouveau Hotel 3* - Limenaria, Tasos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Таласис Новю Хотел Thalassies Nouveau е разположен на по-малко от 20 метра от плажа Лименария. Центърът на село Лименария е само на кратко разстояние пеша, а столицата Лименас и... Продължение...
Изображение
Бутик Вила Гианис - Лименария, Тасос, Гърция - Boutique Villa Giannis - Limenaria, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Бутик Вила ГианисБутик Вила Гианис се намира на 300 м от центъра на Лименари, на 20 км от пристанището, на 40 км от пристанището на Лименас - Тасос. Описание на Бутик Вила... Продължение...
Изображение
Сънрайз Бийч Хотел 2* - Скала Рахони, Тасос, Гърция - Sunrise Beach Hotel 2* - Skala Rahoni, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сънрайз Бийч ХотелСънрайз Бийч Хотел се намира на 1-ва линия до плажа в малкото традиционно рибарско село Скала Рахони. Само на 50 метра има автобусна спирка. Село Скала... Продължение...
Изображение
Воурнелис Хотел 2* - Лименас, Тасос, Гърция - Vournelis Hotel 2* - Limenas, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Воурнелис ХотелВоурнелис Хотел се намира в град Лименас, на 150 метра от пристанището Лименасас, на 13.5 км от пристанище Прину. Описание на Воурнелис ХотелВоурнелис Хотел е... Продължение...
Изображение
Блу Сий Бийч Резорт 2* - Голдън Бийч, Тасос, Гърция - Blue Sea Beach Resort 2* - Golden Beach, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Блу Сий Бийч РезортБлу Сий Бийч Резорт се намира О-в Тасос, Скала Потамяс - курортен град, на 400 метра от яхтеното пристанище Потамяс Рок, на 14 км от пристанището на Лименас.... Продължение...
Изображение
Родон Хаус Апарт Хотел 2* - Трипити, Тасос, Гърция - Rodon House Apart Hotel 2* - Tripiti, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Родон Хаус Апарт ХотелРодон Хаус Апарт Хотел е разположен в район Трипити, на брега на живописен залив, на 3 км от селище Лименария, на 40 км от пристанище Лименас, на 20 км от... Продължение...
Изображение
Вила Натаса Хотел 3* - Скала Рахони, Тасос, Гърция - Villa Natassa Hotel 3* - Skala Rahoni, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Вила Натаса Хотел Вила Натаса Хотел се намира в северната част на остров Тасос, само на 2 км от селището Скала Рачони и на 300 м от самата плажна ивица. Описание на Вила Натаса... Продължение...
Изображение
Раниа Студиос - Скала Потамиа, Остров Тасос, Гърция - Rania Studios - Skala Potamia, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Раниа СтудиосРания-Studios се намира в красивото село Скала Потамия на остров Тасос. Рания-Studios се намира в близост до красивия плаж Golden Beach (100 м) и центъра на селото (400 м). В... Продължение...
Изображение
Акти Певкари Хотел 2* - Певкари, Тасос, Гърция - Akti Pefkari Hotel 2* - Pevkari, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Акти Певкари ХотелАкти Певкари Хотел се намира в област Певкари, на 1 км от центъра на курортно селище Потос, на 35 км от столицата на Тасос (Лимен). Описание на Акти Певкари... Продължение...
Изображение
Сисис Вилас Потос - Потос, Тасос, Гърция - Sissys Villas Potos - Potos, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Сисис Вилас ПотосСисис Вилас Потос се намира в курортно селище Потос, на 45 км от центъра и пристанището на град Лименас. Описание на Сисис Вилас ПотосСисис Вилас Потос е... Продължение...
Изображение
Агорастос Хотел Апартаменти - Кинира, Тасос, Гърция - Agorastos Hotel Apartments - Kinira, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Агорастос Хотел АпартаментиАгорастос Хотел Апартаменти се намира в село център Кинира, на 6 км от Скала Потамия, на 23 км от пристанището на Лименас. Описание на Агорастос... Продължение...
Изображение
Суитс Пиерион Мусес - Голдън Бийч, Тасос, Гърция - Suites Pierion Musses - Golden Beach, Tasos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Суитс Пиерион МусесСуитс Пиерион Мусес се намира на О-в Тасос, курорт Скала Потамяс ( Голден Бич), на 400м. от яхтеното пристанище Скала Потамяс, на 14км. от пристанище Лименас.... Продължение...
Изображение
Капахи Вю Сий Хотел Апартаменти - Потос, Тасос, Гърция - Kapahi View Sea Hotel Apartments - Potos, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Капахи Вю Сий Хотел АпартаментиКапахи Вю Сий Хотел Апартаменти се намира на 300 м от центъра на курорто селище Потос, на 35 км от столицата на остров Тасос (Лименас).... Продължение...
Изображение
Капахи Студиос 2* - Певкари, Тасос, Гърция - Kapahi Studios 2* - Pevkari, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Капахи СтудиосКапахи Студиос е разположен сред цъфнали градини, на 400 метра от плажа Пефкари на остров Тасос. Описание на Капахи СтудиосКапахи Студиос предлага помещения... Продължение...
Изображение
Еврокамп - Лименас, Тасос, Гърция - Eurocamp - Limenas, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на ЕврокампЕврокамп се намира на остров Тасос, на 2.5 км от град Лименас, nа 185 км от летище "Македония" в град Солун. Описание на ЕврокампЕврокамп предлага незабравима почивка... Продължение...
Изображение
Пефкари Бийч Албатрос Студиос - Певкари, остров Тасос, Гърция - Pefkari Beach Albatros Studios - Pevkari, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пефкари Бийч Албатрос Студиос Pefkari Beach Studios Albatross се намира на един от най-популярните плажове в Тасос, в тихи околности с дървета. Описание на Пефкари Бийч Албатрос Студиос... Продължение...
Изображение
Лиа Студиос - Лименария, Тасос, Гърция - Lia Studios - Limenaria, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Лиа СтудиосЛиа Студиос се намира в центърът на Лименария се намира на 100 метра от комплекса, а крайбрежното селце Потос е на 3,5 километра. Град Лименас и едноименното... Продължение...
Изображение
Виктория Апартаменти 2* - Лименас, Тасос, Гърция - Victoria Apartments 2* - Limenas, Tassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Виктория ХотелВиктория Хотел се намира в град Лименас, на 500 м от пристанището, на 16 км от пристанище Принос, на 220 км от летище «Македония» гр. Солун. Описание на Виктория... Продължение...
Изображение
Нефели Хотел 2* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Nefeli Hotel 2* - Skala Rachoni, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Нефели ХотелХотел Нефели се намира в Скала Рахони на остров Тасос, на 150 метра от брега на морето, разположен е на е много зелено кътче, равно, голямо 4,2 декара и  оградeно.... Продължение...
Изображение
Акрополис Бутик Хотел 2* - Лименас, Тасос, Гърция - Acropolis Boutique Hotel 2* - Limenas, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Mестположение на Акрополис Бутик ХотелАкрополис Бутик Хотел се намира на О-в Тасос, в центъра на град Лименас, на 200 м от пристанището. На 100 м от хотела има автобусна спирка.Описание на... Продължение...
Изображение
Сиринес Хотел 2* - остров Тасос, Гърция - Sirines Hotel 2* - Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ Разположение на Сиринес ХотелХотелът се намира на 80 м. от плажа и 150 м. от центъра на град Потос на остров Тасос.В стаите на Сиринес ХотелХотелът разполага с 20 стаи. Всички стаи са оборудвани с:... Продължение...
Изображение
Потос Сън Студия - Потос, Тасос, Гърция - Potos Sun Studios - Potos, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Потос Сън СтудияПотос Сън Студия са разположени в южната част на острова, в близост до колоритното селище Потос. На 23 км от пристаните "Прину", на 43 км от пристанище... Продължение...
Изображение
Пападжорджиу Хотел 2* - Лименариа, Тасос, Гърция - Papageorgiou Hotel 2* - Limenaria, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Местоположение на Пападжорджиу ХотелПападжорджиу Хотел се намира в центъра на град Лименария, на 3 км от селище Потос, на 20 км от пристанище "Прину" и на 40 км от пристанище "Лименас".Описание... Продължение...
Изображение
Арома Вила и Студиа - Лименас, Тасос, Гърция - Aroma Villas Studios - Limenas, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ     Разстояние от морето: 500 mПлаж: ПясъченGPS координати:  Дължина: 24.7091 / Ширина: 40.7767Местоположение на Арома Вила и СтудиаНа 1 км от гр/ Лименас, на 500 м от пристанището, на 22 км от летището... Продължение...
Изображение
Америка Хотел - Скала Прину, остров Тасос, Гърция - America Hotel - Skala Prinou, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Плаж на Америка ХотелПясъчен плаж на 80 метра от Америка Хотел Местоположение на Америка ХотелАмерика Хотел се намира в  Област Василио, на 800 м от Скала Прину, на 19 километра от... Продължение...
Изображение
Елинас Хотел 2* - Голдън Бийч, Тасос, Гърция - Ellinas Hotel 2* - Golden Beach, Thassos, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ   Плаж на Елинас Хотел - Голдън Бийч, Тасос, Гърция Пясъчен плаж на 40 м от Ellinas Hotel Местоположение на Елинас Хотел - Голдън Бийч, Тасос, Гърция Ellinas Hotel се намира на Златният плаж, на 5 км от брега на... Продължение...
Изображение
Бомо Зое Хотел 4* - Трипити, остров Тасос, Гърция - Bomo Zoe Hotel 4* - Tripiti, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Плаж на Бомо Зое ХотелПясъчен плаж на 200 метра от Бомо Зое ХотелМестоположение на Бомо Зое ХотелБомо Зое Хотел се намира в района на Трипити, на брега на живописен залив, на 3... Продължение...
Изображение
Ей фор Арт Дизайн Хотел 4* - Лименас, остров Тасос, Гърция - A for Art Design Hotel 4* - Limenas, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Плаж на Ей фор Арт Дизайн ХотелПясъчен плаж на 500 метра от Ей фор Арт Дизайн Хотел Местоположение на Ей фор Арт Дизайн ХотелЕй фор Арт Дизайн Хотел се намира в Лименас (център на... Продължение...
Изображение
Рахони Империал Хотел 3* - Скала Рахони, остров Тасос, Гърция - Rachoni Imperial Hotel 3* - Skala Rachoni, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Плаж на Рахони Империал ХотелПясъчен плаж пред Рахони Империал Хотел Местоположение на Рахони Империал ХотелРахони Империал Хотел се намира в Скала Рахони (на 250 метра от центъра),... Продължение...
Изображение
Александра Елеганс Хотел 4* - Потос, остров Тасос, Гърция - Alexandra Elegance Adults Friendly Hotel 4* - Potos, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Плаж на Александра Елеганс ХотелПясъчен плаж пред Александра Елеганс Хотел Местоположение на Александра Елеганс ХотелАлександра Елеганс Хотел се намира между селата Певкари и... Продължение...
Изображение
Тасос Гранд Ризорт 5* - Агиос Йоанис Лукас, остров Тасос, Гърция - Thassos Grand Resort 5* - Agios Ioannis Lukas, Thassos Island, Greece

  НАПРАВИ РЕЗЕРВАЦИЯ       Плаж на Тасос Гранд РизортПясъчен плаж пред Тасос Гранд Ризорт Местоположение на Тасос Гранд РизортТасос Гранд Ризорт се намира в Район Агиос Иоанис, на 19 км от столицата на острова... Продължение...